ONTBIJT
- 2 volkoren boterhammen, dun besmeerd met halvarine of
margarine uit een kuipje, 1 met notenpasta zonder suiker en
zout en 1 met jam - Glas halfvolle melk of karnemelk (150 ml)
- Kopje thee zonder suiker
TUSSENDOOR - 1 volkoren boterham met halvarine of margarine uit een kuipje,
plakje ham en basilicum - Glas water
LUNCH
- 4 volkoren boterhammen, dun besmeerd met halvarine of
margarine uit een kuipje, 1 dubbel belegd met zuivelspread en
tomaat, 1 dubbel belegd met 30+ kaas en plakjes komkommer - Glas halfvolle melk of karnemelk (150 ml)
- Kopje thee zonder suiker
TUSSENDOOR - Thee zonder suiker
- Portie fruit (bijv. een kiwi of part meloen)
- Glas water met een schijfje limoen
WARME MAALTIJD
- Geroerbakte biefstukreepjes (100 gram) gebakken in vloeibare
margarine of bak- en braakproduct - 200 gram roerbakgroente
- 250 gram zilvervliesrijst
- Schaaltje magere yoghurt (150 ml) met 1 portie vers seizoensfruit
(bijv. bessen of banaan) - Glas water
TUSSENDOOR - Handje ongezouten noten
- 2 glazen muntthee