Yasemin Aslan

Mijn naam is Yasemin Aslan, gewichtsconsulente en voedingsspecialist, woonachtig in Rotterdam. Ik heb een aantal (vecht) sportopleidingen gevolgd en ruim zes jaar ervaring als vecht sportinstructeur. Naast mijn huidige baan als financieel administrateur verricht ik werk als voedingsspecialist.  Tijdens mijn sport ervaring kwam ik er achter dat alleen sporten niet voldoende is voor een gezonde leefstijl.

Een heel onderdeel naast het sporten is een gezonde leefstijl en uitgebalanceerde voeding belangrijk. Mijn fascinatie voor voeding werd steeds groter en dit heeft mij doen besluiten om de opleiding tot gewichtsconsult – voedingsspecialist & leefstijlcoaching te volgen. Sinds juli 2018 ben ik officieel gediplomeerd. 

Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te helpen om een gezonde leefstijl aan te leren en een gezond gewicht te bereiken, waarbij het gaat om het maken van de juiste keuzes. Ik kom graag bij u thuis voor een advies op maat, maar u bent ook op afspraak welkom in mijn praktijk. Ik ben aangesloten bij de BGN. Ik begeleid en coach mijn clienten op deze gebeiden:

Leefstijcoaching:  We werken samen naar jou doelen. Bijvoorbeeld op het gebied van energie hebben of rust voelen. We kijken samen met jou naar dagelijkse leefgewoontes die jou helpen om dat doel te bereiken. Bijvoorbeeld op het gebied van dagindeling, omgaan met stressprikkels, voeding, slaap of bewegen. Ik help jou en zorg dat je gezonde gewoontes traint en zelf begrijpt hoe het bij jou werkt, zodat je steeds meer grip krijgt op het toewerken naar je doel. Uiteindelijk is doel zorgen dat je fit en energiek bent, afvallen en op gewicht blijven, meer rust ervaren in de drukte en ongezonde gewoontes aanpakken.

Gewichtsconsulent: Ik begeleid uitsluitend gezonde mensen met overgewicht. Ook mensen met een ondergewicht waar geen ziekte aan verbonden zit kunnen bij mij terecht. Mijn doel is om jou te helpen zodat je zelf een goed ene gezonde voeding samen stelt.

Voedingsadvies: Wanneer je graag je voedingspatroon wilt veranderen, kan je altijd een keer kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen. Wat heeft het lichaam nodig, waarom is fastfood niet gezond, in welke voeding zit vitamines, wat kan je wel en niet eten. Antwoorden zijn per persoon anders. Elk lichaam werkt en reageert anders.   

Aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)